Kørelærer i Frederikssund

”Kørelærer med hjertet” –sådan ser jeg mig selv, jeg brænder for at være kørelærer og er stolt af det jeg laver. Er faktisk så glad for mit job, at jeg ikke engang anser det for at være et arbejde, men ser det som en fritidsinteresse.

Mit navn er Bo Antonsen. Jeg blev færdiguddannet kørelærer til kategori B i maj 2011. Jeg er gift med Lisbet som har drevet Lisbets Køreskole siden 1987, vi har hver vores køreskole, men deler interessen for jobbet og det at køre bil i al almindelighed. Jeg har næsten hele livet igennem været beskæftiget med biler, først blev jeg uddannet mekaniker, herefter kørte jeg lastbil i en del år og i årene før jeg blev kørelærer kørte jeg turistbus.
Jeg stammer oprindeligt fra Midtjylland, og må betegnes som en sindig jyde, og sindighed er meget vigtigt i dette job. Jeg er et meget tålmodigt menneske, og kan garantere at jeg aldrig bliver sur. :-)

Jeg koncentrerer mig meget om at give hver enkelt elev en god oplevelse med at tage kørekort. Mennesker er ikke ens, og derfor er hver enkelt elev i centrum.
Jeg vil bestræbe mig på at give dig den bedste ballast til at færdes sikkert og hensynsfuldt i trafikken på en god måde, og til en fair pris.

Al teoriundervisning foregår i samarbejde med ABC Trafik, Ågade 4 i Frederikssund. I køretimerne bliver du hentet hvor det passer dig bedst, dog kun inden for bygrænsen. Bor du uden for Frederikssund starter køretimerne som udgangspunkt på Frederikssund station.

Du kan se billeder af tidligere elever på min Facebookside, samt læse kommentarer om mig på Dumpeprocent.dk
Håber vi ses.

Kørelærer Frederikssund