Kat B kørekort (Alm. Bil)

Skal du have kørekort for første gang er der helt specifikke krav til hvilken og hvor meget undervisning du skal have. Dette har Rigspolitiet bestemt for at nye bilister får den fornødne undervisning og erfaring til at blive sikre og ansvarsfulde bilister.
Du kan starte tre måneder før du fylder 17 år, jeg starter et nyt hold op cirka hver måned, og her kan du se hvornår du kan starte. Tilmeld dig gerne i rigtig god tid, der plejer at være rift om pladserne.
Undervisningen foregår i hyggelig og uformel tone, og vi planlægger sammen et fleksibelt forløb som passer netop dig. Jeg bestræber mig på at du gennem forløbet undgår fravær fra skole og job, så vidt det er muligt.
Når du har gennemført teoriundervisningen skal du bestå en teoriprøve som politiet afholder, du vil få forevist 25 billeder med tilhørende spørgsmål og du må her højst have 5 billedfejl. Sideløbende med teoriundervisningen har du også køretimer, og når du har bestået teoriprøven skal vi køre de sidste timer for at du kan blive helt klar til køreprøven. Her skal du ud at køre med en prøvesagkyndig fra politiet, som skal vurdere om du er sikker nok til at kunne færdes i trafikken på egen hånd. Prøven foregår i skolevognen, som du har kørt i gennem hele forløbet.
Du kan tidligst komme til teoriprøve én måned før du fylder 17 år, og du kan tidligst komme til køreprøve på selve dagen hvor du fylder 17 år.

Hos mig er der ikke billige pakkepriser med skjulte udgifter, gebyrer mv. Prisen er enkel og ligetil, og indeholder det som der kræves for at gennemføre køreuddannelsen. Dog kan du have behov for flere kørelektioner end dem der er inkluderet i prisen. Nedenfor kan du læse om alle de ting er er med i prisen hos mig:

Teorikursus, 29 lovpligtige lektioner, herefter ubegrænset ”repetionsteori” til du er bestået
Teoribog
Adgang til online teori og teoriprøver
4 lektioner på manøvrebane
16 praktiske lektioner (loven foreskriver min. 16 lektioner)
4 lektioner på køreteknisk anlæg inkl. transport
8 lektioner i færdselsrelateret førstehjælp*
Prøvegebyr til Færdselstyrelsen
Køreprøve inkl. én times opvarmning


Pris: 18.000 kr. (Pr. 1/12 2022)

Jeg sørger for alt det administrative, du skal blot møde op til undervisningen. Den gode service, fleksibilitet, den rare omgangstone samt høje beståelsesprocent er ligeledes inkluderet i prisen.

Udgifter til lægerklæring samt foto skal du selv afholde, har du behov for ekstra kørelektioner er prisen 500,- pr. lektion og skulle du være uheldig at dumpe en prøve koster det et nyt gebyr på 1000 kr. til Færdselstyrelsen samt evt. ekstra kørelektioner.

*Hvis du er i besiddelse af et bevis for færdselsrelateret førstehjælp som er max 12 måneder fratrækkes 600 kr. af prisen. Husk at oplyse det ved tilmeldingen.

Listepriser:
Teorikursus á 29 lektioner 2400 kr.
Teoribog inkl. kode til online teori (4 måneder) 500 kr.
Forlængelse af kode til online teori 300 kr.
Færdselsrelateret førstehjælp, 8 lektioner á 45 min. 600 kr.
Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen 1000 kr.
Manøvrebane, 4 lektioner á 45 minutter 1500 kr.
Kørelektioner á 45 minutter 500 kr.
Køreteknisk anlæg, 4 lektioner á 45 minutter 2500 kr.
Køreprøve, inkl. en times opvarmning 1500 kr.

Ret til ændringer forbeholdes.

 Se holdstart her
Alt inkluderet!
Ex. lægeerklæring, foto og ekstra kørelektioner