Kat B kørekort (Alm. Bil)

Skal du have kørekort for første gang er der helt specifikke krav til hvilken og hvor meget undervisning du skal have. Dette har Rigspolitiet bestemt for at nye bilister får den fornødne undervisning og erfaring til at blive sikre og ansvarsfulde bilister.
Du kan starte tre måneder før du fylder 17 år, jeg starter et nyt hold op cirka hver anden måned, og her kan du se hvornår du kan starte. Tilmeld dig gerne i rigtig god tid, der plejer at være rift om pladserne.
Undervisningen foregår i hyggelig og uformel tone, og vi planlægger sammen et fleksibelt forløb som passer netop dig. Jeg bestræber mig på at du gennem forløbet undgår fravær fra skole og job, så vidt det er muligt.
Når du har gennemført teoriundervisningen skal du bestå en teoriprøve som politiet afholder, du vil få forevist 25 billeder med tilhørende spørgsmål og du må her højst have 5 billedfejl. Sideløbende med teoriundervisningen har du også køretimer, og når du har bestået teoriprøven skal vi køre de sidste timer for at du kan blive helt klar til køreprøven. Her skal du ud at køre med en prøvesagkyndig fra politiet, som skal vurdere om du er sikker nok til at kunne færdes i trafikken på egen hånd. Prøven foregår i skolevognen, som du har kørt i gennem hele forløbet.
Du kan tidligst komme til teoriprøve én måned før du fylder 17 år, og du kan tidligst komme til køreprøve på selve dagen hvor du fylder 17 år.

Jeg bryder mig ikke om billige pakkepriser med skjulte udgifter, gebyrer osv. -derfor er prisen hos mig enkel og ligetil, inklusiv alt det du har brug for. Endda 4 ekstra kørelektioner som i de fleste tilfælde er nok. Når du tjekker prisen hos andre køreskoler, så husk at læse alt det med småt ;-)
Nedenfor kan du læse om alle de ting der er med i prisen hos mig:

(Bemærk at 1 lektion er 45 min.)
Ubegrænset teoriundervisning (Loven foreskriver min. 29 lektioner)
Teoribog
Adgang til online teori + teoriprøver
20 lektioner på vej (Loven foreskriver min. 16 lektioner)
4 lektioner på manøvrebane (Kravlegård)
4 lektioner på køreteknisk anlæg (Glatbane)
8 lektioner i færdselsrelateret førstehjælp*
Prøvegebyr til politiet á 600,-
Leje af skolevogn til praktisk prøve


I alt 17.000,-

Den gode service, fleksibilitet samt høje beståelsesprocent er ligeledes inkluderet i prisen.

Hvis du, mod forventning, har behov for yderlige kørelektioner er prisen 450,- pr. lektion.
Evt. ekstra prøve koster et nyt prøvegebyr på 600,- samt evt. kørelektioner.
Det eneste du skal betale ekstra er din lægeerklæring samt foto. Prisen varierer fra læge til læge, men regn med cirka 500,- samt cirka 150,- for foto.
*Skulle du være i besiddelse af et færdselsrelateret førstehjælpsbevis som er under ét år gammelt, så husk at oplyse det ved tilmeldingen. Derefter fratrækkes 500,- af prisen.

 



Se holdstart her