Generhvervelse af kørekort/kontrollerende køreprøve

Har du været uheldig at miste førerretten, eller er du blevet indkaldt til en kontrollerende køreprøve skal du, når frakendelsestiden er udløbet eller før fristen for den kontrollerende prøve udløber, aflægge en teori- og en praktisk prøve.

Er det en kontrollerende prøve skal du aflevere dit kørekort når du møder op til teoriprøve, og du får det kun tilbage hvis du består. Består du ikke får du først kørekortet igen når både teori- og praktisk prøve er bestået. Du har ubegrænset antal forsøg til at bestå, det koster dog et nyt prøvegebyr hver gang, samt evt. ekstra køretimer.

Skyldes frakendelsen spirituskørsel eller kørsel med narkotika i blodet skal du have gennemført et såkaldt ANT-kursus (Alkohol, Narko, og Trafik) før jeg kan bestille en prøve til dig. Kurset består af 4 lektioner på hver 3 timer som er fordelt over 4 uger, og koster 3200,- Du skal selv tilmelde dig og betale for kurset, det kan du gøre ved at klikke her.

Se også FAQ, her vil du finde svar på de fleste af dine spørgsmål.

Jeg tilbyder en samlet pakke som hjælper og støtter dig gennem hele forløbet, jeg sørger også for kontakten med borgerservice og Færdselsstyrelsen, så du kan koncentrere dig om at blive klar til prøve.

Kontakt mig via sms på tlf. 40379935 eller email: [email protected] hvis du ønsker at tilmelde dig. (Hvis det drejer sig om en betinget frakendelse/kontrollerende køreprøve – så vent med at kontakte mig før du har modtaget indkaldelse til køreprøven fra Færdselsstyrelsen - det er brevet hvoraf din tidsfrist fremgår)

Pris: 4000,- (Alt inkluderet)
- Ubegrænset adgang til online teoriundervisning/teoriprøver
- Ubegrænset adgang til teoriprøvetræning på køreskolen
- 1 x prøvegebyr til Færdselstyrelen á 890 kr.
- 2 x kørelektioner á 45 minutter
- Praktisk prøve samt opvarmningstime á 60 minutter før prøven

Skulle du være så uheldig ikke at bestå en prøve, koster det et nyt gebyr til Færdselsstyrelsen på 890 kr. samt evt. ekstra kørelektioner á 500 kr.

Hvis du vil klare det meste selv:
Start med at gå på borgerservice og medbring brevet fra politiet/færdselsstyrelsen hvoraf din dom fremgår, medbring evt. også beviset for ANT-kurset. Borgerservice vil være behjælpelig med at udfylde og indsende de relevante papirer samt opkræve betaling af prøvegebyret.

Gå hjem og øv dig på teorien via internettet, jeg anbefaler du køber adgang til teoriundervisning.dk. Når du føler dig klar til prøve kontakter du mig via sms eller email og jeg finder en teoriprøve til dig. Når du har bestået teoriprøven, kontakter du mig igen og jeg finder en køreprøve til dig, herefter kan vi aftale tid til køretimer.

Pris: Du betaler kun for de kørelektioner du har behov for, prisen er 500 kr. pr. lektion. Den praktiske prøve koster 1000 kr. (inkl. opvarmningstime) Booking af teori/praktisk prøve koster 200 kr.