Generhvervelse/kontrollerende køreprøve

Har du været uheldig at miste førerretten, eller er du blevet indkaldt til en kontrollerende køreprøve skal du, når frakendelsestiden er udløbet eller før fristen for den kontrollerende prøve udløber, aflægge en teori- og en praktisk prøve.

Er det en kontrollerende prøve skal du aflevere dit kørekort når du møder op til teoriprøve, og du får det kun tilbage hvis du består. Består du ikke får du først kørekortet igen når både teori- og praktisk prøve er bestået. Du har ubegrænset antal forsøg til at bestå, det koster dog et nyt prøvegebyr hver gang, samt evt. ekstra køretimer.

Skyldes frakendelsen spirituskørsel eller kørsel med narkotika i blodet skal du have gennemført et såkaldt ANT-kursus (Alkohol, Narko, og Trafik) før jeg kan bestille en prøve til dig. Kurset består af 4 lektioner på hver 3 timer som er fordelt over 4 uger, og koster 3200,- Du skal selv tilmelde dig og betale for kurset, det kan du gøre ved at klikke her.

Du har to muligheder hos mig:

Den billigste:
Start med at gå på Borgerservice, medbring brevet fra politiet hvori din dom fremgår, medbring også beviset for ANT-kurset hvis du har gennemført et sådant, og medbring et nyt foto til dit kørekort hvis du har haft en ubetinget frakendelse. Borgerservice vil herefter være behjælpelig med at udfylde og indsende de korrekte papirer.

Gå herefter hjem og øv dig på teorien, evt. via internettet. Når du føler dig klar til en teoriprøve, går du igen på Borgerservice og beder dem bestille tid til en prøve, her skal du betale et prøvegebyr på 890,- som dækker både teori- samt praktisk prøve, dumper du en af disse vil det koste et nyt gebyr. Skal jeg booke prøven til dig koster det et administrationsgebyr på 200,-

Når du har bestået teoriprøven kontakter du mig på sms eller email, så finder jeg en dato til praktisk prøve og derefter kan vi aftale tid til en køretime.

Pris: Du betaler kun for køretimer samt leje af bil til den praktiske prøve. Pris pr. påbegyndt time: 450,-

Den letteste: (Som de fleste vælger)
Jeg sørger for alt papirarbejdet på Borgerservice og giver dig en kode så du kan øve teori og teoriprøver på internettet. Føler du et behov for at deltage i almindelig teoriundervisning er dette også muligt. Når du føler dig klar til teoriprøve kontakter du mig og jeg finder en tid til dig. Når teoriprøven er bestået finder jeg en køreprøve til dig, og herefter aftaler vi tid til køretimer.

Pris: 3.500 kr.

Prisen er inkl. kode til online teori i 4 måneder, ubegrænset teoriundervisning, prøvegebyr til én teori- og én praktisk prøve, tre kørelektioner á 45 minutter samt leje af bil til prøven. Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig via sms eller email gennem forløbet, hvis du har spørgsmål til teorien.

Kontakt mig via sms på tlf. 40379935 eller email: [email protected] hvis du ønsker at tilmelde dig.