Generhvervelse af kørekort/kontrollerende køreprøve

Har du været uheldig at miste førerretten, eller er du blevet indkaldt til en kontrollerende køreprøve skal du, når frakendelsestiden er udløbet eller før fristen for den kontrollerende prøve udløber, aflægge en teori- og en praktisk prøve.

Er det en kontrollerende prøve skal du aflevere dit kørekort når du møder op til teoriprøve, og du får det kun tilbage hvis du består. Består du ikke får du først kørekortet igen når både teori- og praktisk prøve er bestået. Du har ubegrænset antal forsøg til at bestå, det koster dog et nyt prøvegebyr hver gang, samt evt. ekstra køretimer.

Skyldes frakendelsen spirituskørsel eller kørsel med narkotika i blodet skal du have gennemført et såkaldt ANT-kursus (Alkohol, Narko, og Trafik) før jeg kan bestille en prøve til dig. Kurset består af 4 lektioner på hver 3 timer som er fordelt over 4 uger, og koster 3200,- Du skal selv tilmelde dig og betale for kurset, det kan du gøre ved at klikke her.

Se også FAQ, her vil du finde svar på de fleste af dine spørgsmål.

Du har tre muligheder hos mig:

Kontakt mig via sms på tlf. 40379935 eller email: [email protected] hvis du ønsker at tilmelde dig. (Hvis det drejer sig om en betinget frakendelse/kontrollerende køreprøve – så vent med at kontakte mig før du har modtaget indkaldelse til køreprøven fra Færdselsstyrelsen)

Den letteste med selvstudium: (som de fleste vælger)
Jeg sørger for alt papirarbejdet på borgerservice og giver dig en kode til et online generhververkursus (Drive4You) hvor du kan øve teori og teoriprøver. Når du føler dig klar til teoriprøve kontakter du mig og jeg finder en tid til dig. Når teoriprøven er bestået finder jeg en køreprøve til dig, og herefter aftaler vi tid til køretimer.

Pris: 3690 kr.

Prisen er inkl. adgang til Drive4You i 4 måneder, prøvegebyr til én teori- og én praktisk prøve, 2 kørelektioner á 45 minutter, 2 kørelektioner ifm. køreprøve samt adm.gebyr ifm. oprettelse i bookingsystem, behandling af ansøgning og booking af prøver mv.

Den lette med teoriundervisning:
Jeg sørger for alt papirarbejdet på borgerservice, du får adgang til et online generhververkursus (Drive4You) hvor du kan øve teori og teoriprøver og du kan komme til almindelig teoriundervisning lige så ofte du vil, hvor vi træner teoriprøver. Når du føler dig klar til teoriprøve finder jeg en tid til dig. Når teoriprøven er bestået finder jeg en køreprøve til dig, og herefter aftaler vi tid til køretimer.

Pris: 4890 kr.

Prisen er inkl. adgang til Drive4You.dk i 4 måneder, ubegrænset teoriundervisning, prøvegebyr til én teori- og én praktisk prøve, 2 kørelektioner á 45 minutter, 2 kørelektioner ifm. køreprøve samt adm.gebyr ifm. oprettelse i bookingsystem, behandling af ansøgning og booking af prøver mv.

Den billigste:
Start med at gå på borgerservice og medbring brevet fra politiet/færdselstyrelsen hvoraf din dom fremgår, medbring evt. også beviset for ANT-kurset. Borgerservice vil være behjælpelig med at udfylde og indsende de relevante papirer samt opkræve betaling af prøvegebyret.

Gå hjem og øv dig på teorien via internettet, jeg anbefaler du køber adgang til Drive4You.dk. Når du føler dig klar til prøve kontakter du mig via sms eller email og jeg finder en teoriprøve til dig. Når du har bestået teoriprøven kontakter du mig igen og jeg finder en køreprøve til dig, herefter kan vi aftale tid til køretimer.Pris: Du betaler kun for de kørelektioner du har behov for, prisen er 500 kr. pr. lektion, samt 100 kr. i adm. gebyr for at booke prøver.

Listepriser:
Alm. teoriundervisning, ubegrænset 1200 kr.
Adgang til Drive4You i fire måneder 500 kr.
Kørelektion á 45 minutter 500 kr.
Køreprøve, 2 lektioner á 45 minutter 1000 kr.
Adm. gebyr (borgerservice ,booking, ansøgning mv.) 300 kr.
Adm. gebyr (Kun booking af prøve) 100 kr.
Prøvegebyr (til staten) 890 kr.
Forlængelse af kode, Drive4You 300 kr.

Ret til ændringer forbeholdes.